Mind

Psychologische begeleiding

Een psycholoog helpt jou bij het verwerken van heftige, ingrijpende gebeurtenissen en bij psychische problematieken. In therapie focust deze hulpverlener zich op het onderliggende probleem.

Als gedragsdeskundige worden er bepaalde patronen van het verleden onder de loep genomen om samen de aspecten die het dagelijkse leven belemmeren te overwinnen. Het uitgangspunt is de diagnose en behandeling van jouw klachten.

Coaching & Begeleiding

Een coach handelt vanuit een toekomstgerichte visie en start vanuit zelfbewustzijn van het individu: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je kan ook spanningen, stress en klachten ondervinden, maar je beschikt over voldoende veerkracht om andere perspectieven te zien.
Deze professioneel begeleider handelt vanuit het benutten van jouw potentieel. De focus ligt op gedragsverandering op een activerende, oplossingsgerichte manier.

Sexual Counseling

Een seksuologisch hulpverlener biedt hulp bij diverse seksuele problemen en geeft deskundig advies inzake relatie- of huwelijksproblemen waarbij de seksuele relatie meebepalend is.

Onze specialisten:

Klik op één van onderstaande specialisten om een afspraak te maken.

Elly Janssens

Psycholoog, Gedragscounselor, Loopbaancoach

Inge de Sloovere

Psychotherapeut, Seksuologisch Counselor, Erkend Bemiddelaar Familiale Zaken