Over Jikan

Jikan is een groepspraktijk met meer dan 300 m2 praktijkruimte in het centrum van Tremelo, bemand door zeer professionele mensen o.a., artsen, psychologen, voedingsspecialisten, coaches, haarstylisten, en meer…

Jikan (時間) is niet toevallig ook de Japanse term voor Tijd.

Tijd speelt een grote rol in ons dagelijkse leven. Onze conceptstore baseert zich op het element Tijd en vertalen we in ons aanbod: de tijd nemen voor onszelf, op alle mogelijke vlakken; de tijd nemen om onszelf beter te voelen, zowel vanbinnen als aan de buitenkant.

Wij gaan voor een totaalconcept: de match tussen verzorging en je goed voelen in je lichaam én in je hoofd. Bij ons kan je terecht voor pure verwennerij. Van een haarconsult of een lichaamsbehandeling, over led-therapie voor een reumabehandeling, tot huidverjonging en spieropbouw, skin en fillers, kortom: onze mogelijkheden zijn eindeloos.

We besteden niet alleen aandacht aan het uiterlijke maar ook het innerlijke welzijn wordt hier eveneens versterkt . Je kan namelijk ook bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met voeding, psychologie, stress-, burn-out en loopbaanvragen maar ook kinderpsychologie.. Om een kwalitatief aanbod te garanderen, omringen we ons met professionals in de gezondheidszorg zoals artsen, voedingsspecialisten, psychologen, coaches en sportcoaches.

Wij ontvangen iedereen, jong en minder jong en organiseren workshops waaraan gezinnen kunnen deelnemen. Jongere generaties willen we tevens aanspreken met verzorgingsproducten aangepast aan hun noden en budget.